donderdag 1 november 2012

Het aftellen gaat beginnen!

Nog een paar dagen en dan verzamelen we op zondagochtend op Schiphol voor vertrek.
Het reisgezelschap zal bestaan uit een totaal van 7 personen; 2 leerkrachten uit het basisonderwijs (wij dus, jeeeh!!), 1 basisschooldirecteur, 1 leerkracht uit het VO, 2 pedagogiek docenten van een PABO uit Emmen en de begeleidster van De Leerschool.
Drie weken terug heeft de groep kennis met elkaar gemaakt en wij zijn er van overtuigd dat in zo'n diverse groep, voldoende plezier en gespreksstof zal zijn tijdens onze trip.

Orkaan Sandy heeft stevig toegeslagen in het door ons te bezoeken gebied, maar tot op heden geen enkel bericht dat de reis aangepast zal moeten worden... We hebben goede hoop!
Verder hebben we vooral veel zin; zin om te vertrekken en alle avonturen te beleven die klaarliggen voor ons. De presentjes voor de gastvrije scholen zijn vandaag ingeslagen, de reisplannen richting Schiphol worden gesmeed, leerlingen in beide klassen zijn op de hoogte, vervanging is geregeld... Nog 1 dagje werken!

Mocht je ons uit willen komen zwaaien, en dat vinden wij natuurlijk altijd leuk, we verzamelen komende zondag om 08.00 uur bij de KLM incheckbalie op Schiphol.

Groetjes, Thoos en Tess